lördag 25 februari 2012

Vårskor!

Idag har jag och familjen varit på shoppingtur till Kalmar och det gick ju som vanligt när vi åker iväg och handlar.
Min man tror alltid vi har en lastbil istället för en vanlig personbil visserligen en rätt stor kombi. Idag skulle vi inhandla en vägghängd toalettstol sagt och gjort men vi fick knappt in vagnen i bilen igen sedan, förra gången detta hände var i höstas när vi skulle köpa ett element. Idag talade jag om för honom att detta var sista gången, nästa gång tar vi med en släpkärra och takboxen helgardering är det som gäller så jag kan shoppa när man väl kommer iväg!
Sixten fick äntligen köpa sig ett efterlängtat Wii-spel  och Sigvard var nöjd med sitt inköp av 3 bilar undrar hur många han har???
Själv inhandlade jag ett par orangea ballerinaskor åh de är så fina, jag längtar till våren så jag får använda dem!


Jaha nu sitter vi framför melodifestivalen och funderar på vilka som går vidare denna gång, Sixten hejar på Danny och ja visst den var väl rätt bra, själv gillade jag Land of broken dreams och Goosebumps.
Bidrag 6 lät som Håkan Hellström och kändes som en blek kopia av honom så usch nej. Perelli var väl inte heller så dum men men orkar jag vara vaken så får jag väl se!

Fick ett chockbesked idag som är svårsmält och jag önskar jag kunde hjälpa till men men det är inte min sak mer än att stötta min vän och finnas där men chockad är jag likväl. Styrkekramar till dig min vän!