lördag 3 mars 2012

Flink & Ranelid!

Alltså Torsten Flink och Björn Ranelid är det verkligen någon av dem som svenska folket vill att vi ska skicka ut i Europa för att representera Sverige!? Om så är fallet tror jag att jag skäms över att vara svensk. Flink må vara en aktad skådis i vissa kretsar men Ranelid är ju författare och det är han visst väldigt bra på men har verkligen någon av i Eurovison Song Contest att göra???
Nog om detta, men lite upprörd blir jag allt!

Idag har jag varit hos bästa M och hämtat lite kundkort då hon lägger en karriär på hyllan för att ägna sig åt en annan karriär som jag tror kommer bli minst och inte ännu mer lyckad, kram och lycka till M!
Väl hemma igen så sprang jag igenom duschen och sedan slängde jag på lite spackel och vi drog till Kalmar och Leos Lekland med familjen Ottosson/Svensson för en heldag.
Vad kul våra fyra grabbar har haft och vi vuxna med för den delen, 4 timmar försvann i ett nafs! Härligt!
Vi avrundade med ett besök på MAX och det satt fint. Vi var så säkra på att Sigvard skulle somna i bilen hem men icke då! Fast enligt honom gjorde han det, sov alltså när vi frågande, Sigvard sover du? Svarade han självklart, ja det gör jag. Snacka om go´unge men vad trött han var när vi kom hem.
Sixten var rejält trött han med, men då han fastnat i melodifestivalsvängen så var han ju tvungen att se Andra Chansen och vi kan väl bara konstatera att hans favoriter Youngblood och Sean Banan inte gick vidare.
Nu softa jag och maken i varsin soffa framför tv och zappar för det är ju inte så mycket att se, så vem vet vi kanske får lov att köra lite Mario Cart istället!








Go´natt gott folk!