söndag 18 mars 2012

Badrum, första gången och vampyrer!

Alltså denna helg har bara rusat förbi, fast jag känner att jag lyckats njuta av de flesta minuterna ändå!
Lördagen började med att Sixten och jag åkte och handlade presenter, då han skulle på kalas idag. Därefter kom mormor och morfar, då det skulle dras lite kablar på övervåningen, så jag och barnens mormor tog med oss Sigvard och Svante i varsin vagn och gick en rask promenad och det var kyligt men uppfriskande. Vi hann även med en vända till några affärer på eftermiddagen och inhandlade en teleskophylla till badrummet. När den var hopmonterad och tacosen uppäten frös jag så in i märgen så medans Anders och barnen kollade slutet på bollibompa hoppade jag in i duschen och kom då på att vi skulle göra om lite i badrummet, så jag bad Anders och ett tumstockoch han höll på att idiotförklara mig! Hur gör man det nu då utan att det kostar skjortan? Jo man vrider badkaret åt andra hållet vilket endast innebär att vi behöver köpa en annan duschstång och det tycker inte jag är en så stor utgift i jämförelse med att kakla om! Eller??!!
Kvällen avslutade vi med att se först filmen i The Twilight Saga och man kan ju säga att vissa vampyrer ser ju väldigt bra ut! Visst är det allt lite spännande med vampyrer och andra övernaturliga saker men åter till vampyrerna. För er som inte sett så titta åhå det fanns att titta på, har nog haft lite konstiga drömmar inatt då jag har lite lätt livlig fantasi!!
Idag har jag och min härliga vän Ninna varit på auktion med lilla Isabella och Svante deras premiär såg ut så här...

Då vi inte hittade något av intresse så drog vi till Nilssons och fikade lite istället det var mycket gott!
Sigvard har med haft en premiär idag då  vi var på bio, han jag och Svante ( som bara sov ) och så tog vi med våra vänner Jenny och Lucas det var mysigt men tog extra lång tid då en lampa hade gått sönder på projektorn, men under tiden den byttes så sprang nästan alla barn runt, runt, runt inne på bion och visst satt de i allafall stilla av utmattning när filmen började.
Kvällen avslutade vi med andra filmen i The Twilight Saga så inatt drömmer vi vidare och vampyrer och äkta makar!!!

Gott Bett På Er!!!