söndag 17 juni 2012

Livet!

Tiden springer iväg och livet kommer i vägen!
Men jag gillar att livet kommer i vägen för det får oss att stanna upp och träffa människor vi kanske aldrig mött eller träffar för sällan men även de vi hejar på varje dag!
Dessa möten är viktiga allihop på sitt sätt och inspirerande till diverse påhitt och göromål.
Mycket har hänt sen sist, Sixten har varit på inskolning på "nollan" och inte fick mamma eller pappa följa med, utan han är stor nu och längtar tills han får börja efter sommaren och träffa alla kompisar igen! Några nya men många gamla, han är så trygg i sig själv så han njuter bara i fulla drag och det gör oss trygga med :)!
Det har varit avslutning på öf med och det är lika mysigt varje gång med långlång tårta mums.
Efteråt drog jag och mamma A och alla våra härliga grabbar till Maggans grill och köpte med oss mat till och hade picknick i vår vackra stadspark, den borde man utnyttja mycket mer.
Detta har varit en riktig festhelg då ena svägerskan fyllt "25" så det var familjefest i fredags och lördagskvällen var det festfest och snälla mormor och morfar hade våra busungar och det gick så bra, jag var hemma och sövde Svante sen åkte jag tillbaka till festen och det var så skoj att träffa alla en del ser man sällan och andra ofta.
Idag har vi tagit det sätt soft då Anders kom hem några timmar efter mig och var lite tröttare. Påtat och pysslat i trädgården och jag har varit duktig och sprungit en runda på havslättsbanan och otränad som jag är, är jag ändå supernöjd så NU SKA jag springa varannan dag så det så och sagt till Anders på skarpen att han ska köra ut mig om det inte regnar då kan jag på dispens hahaha!

Ut och njut av livet som kommer i vägen!