söndag 1 april 2012

Underbara helg!

Igår hade vi mysfrulle vilket hos oss brukar betyda att alla äter frukost samtidigt annars brukar barnen äta lite innan då de skriker efter mat innan vi hunnit gå upp. Sigvard den godingen brukar lämna ett spår efter sig med smörgåsar både här och där ibland.
Anders satte sedan igång med att städa inomhus och jag drog på mig ordentligt med kläder och sedan gick jag ut och gick lös på trädgården då jag behövde lite egentid men go´musik i öronen och arbeta.
Så jag har börjat rensa bakom vårt garage där det växer upp videsly som har hiskeliga rötter som sprider ut sig något enormt men det var gutt att slita lite och jobba med kroppen.
Mina goa föräldrar kom runt lunch och hade hemgjord ärtsoppa med sig så det blev lite lunchhäng med dem och det är alltid lika skoj speciellt nu när de inte är hemma så mycket sedan isen försvann.
Eftermiddagen och kvällen avnjöts hos bästa familjen Aspelssons det är så underbart när vi äntligen får ihop det och ingen blir sjuk vilket brukar vara den vanliga visan när vi ska ses men se igår fick vi till att och ack vad skoj vi har det ihop och barnen leker så fint. Måste bli bättre på att ses och hålla oss friska :)
Idag har vi hämtat en glasdörr som vi ska ha på övervåningen  in till badrummet och den kommer bli superfin när den väl blir målad och kommer på plats. Eftermiddagen spenderade vi hos några vänner på en snabbfika innan Sixten skulle på simskola och övriga familjen gick på söndagspromenad inne i stan vilket är rätt skoj nu när man inte bor där längre och nu på våren är det extra kul när folk börjar dona i sina trädgårdar och man får lite inspiration, härligt!
Snart dags för sängen och sista kapitlet i Zlatans bok kommer bli lite tomt när jag är färdig för den är ju så bra! :)

 Picknick grabbar!
 Vår katt Modesty är klätterglad!
Svantepojken sover så gott ute i vagnen!