onsdag 28 mars 2012

Igår, idag och imorgon!

Igår var vi på finpromenad i Finsjö med bästa N och hennes lilla prinsessa jag och mina 2 småprinsar, det blev en tur över Emåns små broar ute i skogen och det var så lugnt och tyst med bara forsens dån och fågelsång!
Anders och Sixten var på upptaktsmöte för Sixtens golfträning och han tycker det ska bli lika skoj i år med, härligt det blir väl att dela tiden mellan fotbollsplanen och golfbanan!

Såg dessa rätt coola fönster på ett gammalt hus i Finsjö, det såg lite krakelerat ut och kom visst inte fram ordentligt på bild men men så kan det vara.


Idag har vi mest slappat inomhus, handlat och jag måste säga att mina älskade pojkar gjorde mig lite extra stolt idag då de var så duktiga när vi var på maxi utan både gatlopp, tjat och bråk.
Har klätt på jordgubbarna idag och hoppas därmed på lite tidigare skörd av de stora goda bären,mmm.
Ikväll hade jag tänkt ta en promenad då Sixten var på fotbollsträningen men jag fick åka hem istället för Sigvard ville verkligen inte promenera! Tusen tack till A-M för att hon tog med Sixten hem. Är väldigt glad att det inte blev någon promenad för det började ju ösregna när vi kom hem!
Nu sover mina söta grabbar sedan några timmar och jag skall nog ta och krypa ner jag med får väl hålla till godo med Zlatan i bokform ikväll så min äkta make är på Arlanda på konferens så Zlatan är stand in!


Sigvard och Svantemys i soffan!


Imorgon blir det nog lite bullbak på morgonen och på em ska vi till vänner någon mil söderut ska bli mys att hinna prata lite mera och barnen kan leka lite ostört med varandra så vi hoppas på fint väder!

Go´natt!