onsdag 18 april 2012

Dagar som försvinner...

Jag kan så här på kvällen fundera över vad jag och mina fina tre S har gjort och kommer på mig med att dagarna glider in i varandra och jag inte riktigt kan skilja på vad som hände igår och idag. Det är mest härligt för jag tar det som om jag verkligen är ledig och ägnar mig åt barnen och har släppt många av dessa måsten som vi lägger på oss själva.
De tre S:en är fortfarande lite snoriga i olika grad, Sixten har tränat fotboll ikväll och Sigvard fick hänga på och jag och Svante tog en härlig promenad från träningen ihop med U och deras lillkille och hamnade hemma hos dem så Anders och barnen fick hämta oss där, härligt sällskap och motion på köpet sådant gillar jag och hoppas det kan bli av någon mer gång!

Har börjat gräva idag runt hallonen som annars nästlar sig in i övriga landet och där vill jag inte ha dem så det ska ner plattor på högkant där emellan. Hörde på tv.n häromkvällen att hallon inte har så djupgående rötter, NEJ just det  mina har nog rötter ner till kina kändes det som då jag fick slita och dra och ta fram sekatören att klippa med så jag inte drog upp hela plantorna men men nu är det värsta gjort ska bara fixa några plattor då med!

Det är en underbar tid nu när allt börjar grönska och blomma på allvar, vissa delar av vår slänt är så fin nu och man ser att det är värt att lägga ner lite fix och trix så blir det bra till slut. Fast visst ett och annat  ogräs växer väl där men vad gör väl det? Ingenting!
Igår i det konstiga vädret så fick vi söka skydd inne i förrådet och då spexade dessa två charmörer på varsin frysbox och därefter kastades det gris, orm och ko!