tisdag 10 april 2012

Dagarna går...

Åh det är rätt härligt med vardag igen men undrar vart påsken tog vägen den var över så fort denna gång?! Det blev dock loppis på långfredagen med härliga J, vi skulle hängt lite med hennes familj på kvällen men Sixten hade lite ont i ena örat igen så vi hoppade det och åt kinamat och pizza istället och Sixten tappade sin andra tand och kan man tänka tandfen kom även denna gång!
Påskafton spenderades hos svärfar men god påskmat och gott sällskap, vi bröt upp tidigt dock för vi har bara sommardäck på bilen och jag vill inte köra i mörkret om det fryser på är ju rädd om den dyrbara lasten som finns i bilen.
I söndags var vi mest slappa och slöa tills vi fick utsökt god mat hos några vänner frampå kvällen alltid lika skoj när vi ses skrattsalvorna haglar och de låga skämten och diverse påhopp med men ack så kul vi har!
Igår hade Sixten fullt upp först skulle han på kalas i mönsterås och en timma senare på kalas på temalekparken i oskarshamn men det mesta går men visst det kändes som om vi satt mycket i bilen ;).
Idag har vi varit på öf igen och faktiskt tyckte båda barnen att det var riktigt skoj och det tyckte jag var jätteskönt för det har varit lite si och så med det innan och det tycker ju jag är lite tråkigt när jag får tjata på dem att vi ska åka dit bara för att jag vill träffa andra vuxna lite med så nu ser det ljusare ut.
Imorgon kommer lilla prinsessan och hennes mamma på besök hoppas de kommer till lunch och att vädret ser bättre ut så vi kan ta en promenix!

Nix nu är jag slut i rutan så tack å go´natt mina skatter!