söndag 15 april 2012

Härliga helg!

Fredagen blev inte riktigt som jag tänkt då Anders jobbade hela natten och sov medan vi var på öf och dit fick vi sällskap av barnen mormor och det var uppskattat som alltid :)
Vi fick även köttsoppa till lunch av mormor och till dess hade Anders vaknat så han med fick avnjuta soppan som värmde gott i regnrusket. Efter lite nödvändig handling så spenderade vi eftermiddagen i soffan med spelande och bara mys med stor godisskål smaskens!
Igår börjde jag dagen med att plåga mig på crosstrainern i 20 minuter innan frukost och sedan åkte jag på finfika i Berga med bästa C och M och det var så underbart gott!


Sixten och hans fotbollslag var matchmaskotar på AIK:s hemmapremiär mot Tenhult och fick gå in med spelarna  på planen och då det var kort om folk fick även Sigvard följa med in så han och Sixten gick som de två sista in och Sigvard hamnade med AIK:s stjärnspelare och alla var så avis på honom men han är ju som han är och vägrade hålla handen som alla andra barnen och a-lagsspelaren försökte med jamen du kan jag inte få hålla dig i handen och Sigvard den stjärnan sa bara NEJ och gick bara jämte men han gick in iallafall och det var duktigt gjort då han är rätt blyg.
AIK vann med 4-1 så Sixten var glad.
Kvällen spenderade med härliga familjen H och god mat hemma hos oss. Barnen åt och lekte massor och hade så kul, vilket gjorde att vi vuxna fick sitta och prata rätt ostört och men märker nu att våra barn har blivit lite äldre.
Båda familjerna var nog rätt trötta och somnade gott :)
Idag har Anders jobbat och barnen och jag tog med oss prinsessan och hennes mamma plus mamma A och hennes lillprins D på meandi party och det var riktigt kul för det var länge sedan som jag var. Så det blev varsin tröja till barnen och en till mig och Svante och jag fick även varsin mössa så nu ska vi bli så snygga så!
Efteråt lekte Sixten av sig med några av de andra barnen i kvarteret och Svante, Sigvard och jag slappade lite och nu ikväll har vi haft obligatorisk söndagspromenix inne i stan medans Sixten var på simskolan och nu är det data och tv slapp som gäller så god söndagskväll på er!