måndag 29 oktober 2012

Saknad!!! Å tapeter

Saknar min vän Ninna och hennes lilla familj så mycket, tur att man kan prata över skype.
Men vännen det är tur ni bara har en månad kvar annars skulle jag bli galen!
Denna vecka har Sixten sitt första riktiga lov och vi har bara myst och barnen har lekt med kompisar och spelat tv-spel.
Själv har jag bakat biskvier för första gången i mitt liv och de blev lite konstiga i formen då jag inte hittar min sprits men vad gör väl det, goda blev de i allafall. Affären hade en ny sprits så nästa gång blir de att prova minibiskvier :)
Är inne i en period just nu då det är hiskeligt kul att baka småkakor, mums att ha i frysen att bara ta upp en eller ett par! Vardags lyx!
Det börjar så sakteliga dra ihop sig till den årliga drinkprovningen hos fina svägerskan C det ska bli väldigt kul och i år får jag ju smaka alla drinkarna och inte bara blanda dem som förra året.
Mina ingredienser att utgå från var först och främst godis och efter ett par tråkiga återbud slog jag även till och tog på mig att göra en kokosdrink så det blir en Majas Hemligheter med hemligt egenkomponerat recept och en Blue Hawaiian som jag varit sugen att prova länge.
För att inte tala om alla andras smarriga drinkar.
Idag har min fina pappa börjat måla takpanelen som ska sitta i vårt sovrum och jag är så glad att de lyssnade när jag sa att jag vill ha vitt högblankt, åh det kommer bli så fint!
Är även glad att vi börjat bestämma tapeter, så till vårt dressingroom är det redan klart och även ute i hallen när man kommer upp och där ändrade sig maken helt plötsligt om färgval och ville ha den som jag ville från början härligt när det är så, så man slipper diskutera.
Ska bara kolla i tapetkatorna som ligger här hemma nu och bestämma tapeter till sovrummet, åh jag blir allt lite pirrig av att det börjar närma sig en uppflyttning även om det är en bit kvar ännu!

Ta vara på dagen och varandra där ute!