onsdag 9 maj 2012

Jobb och skönhet!

Alltså jag känner att jag riktigt njuter av varje dag just nu och av mina goa killar med trots och bus och galna upptåg :).
Jag har börjat gräva bakom garaget där vi ska ha ner ett rör som vi kan sätta en dränkbar pump och köra undan vattnet som ställer sig där i bergklacken som blev eftersom vi sprängde en hel del på vår tomt då vi byggde, jag kan lova att det finns hur mycket vatten som helst där har tagit undan minst 100 liter vatten och det fyller sakta men säkert på lite grann hela tiden men det borde nog sina någon gång.





Ikväll har Sixten haft fotbollsträning och då Anders är tränare så fick lillebror Sigvard hänga på och under tiden passade jag och U och de små killarna ta en promenad och en bit in på den mötte vi A och hennes minsta så vi tog dem med oss och fick en härligt promenad och en härlig stund, tack!
Väl hemma igen så blev det kvällsfika i soffan och allmänt mys.

Idag har vi varit kreativa ordentligt och tagit tag i någon vi pratat om rätt länge, Sixten samlar på kapsyler och idag gjorde vi slag i saken och gjorde två stycken tavlor av dem, Sixten var så snäll att Sigvard med fick göra en egen och så gjorde Sigvard och jag en tavla av gipsfigurer som han målat och även där fick han lite bidrag av storebror.



Lite pilligt att limma allt men roligt när man kan se vilka kapsyler de har, bidrag mottages gärna :)

Det blommar lite varstans i vår trädgård nu så här kommer att axplock av alla härliga blomster!

 Underbara tulpaner
 Hjärtbergenia i full blom, den har så söta små blommor!

 Vårt älskade äppelträd med sååå goda äpplen!
 Våra jordgubbar blommar för fullt och det vattnas i munnen av tanken på kommande gubbar!
Denna har jag givetvis inne och blommar ofta och länge och är otroligt vacker!
 Så här ser Sigvard ut när han inte vill bli tagen på kort, min lilla sötnöt ;)
Storspjuvern nummer ett, Sixten!
Hoppetossen Svante som sprallar hos farfar!