torsdag 26 april 2012

Maxi, muffins och surungen!

Morgonen spenderade jag och grabbarna på Maxi och jag måste faktiskt säga att de är himla duktiga när vi åker och handlar och idag var det storhandling då det ekade i både kyl och frys, men nu är det fullt överallt!
Sen blev det lite rester till lunch och muffinsbakande, idag blev det tre sorter, choklad med marschmallows, vaniljgrädde med dumlekola och klassiska tigermuffins.




Eftermiddagen har vi hängt här hemma med härliga T och prinsessorna.
Det har snickrats, såpbubblats och planterat om både popcornmajsplantor och pumpaplantor så de fick med sig både plantor och en påse mumsiga muffins hem!
Jag lovar T att påminna dig om att vattna och säga till när det skall planteras ut i trädgården :)

Alla barnen sover och Anders är ute på något med jobbet så jag sitter här med mina muffins och väntar på Revenge och surfar lite :)

Har en undran och det är det är vanligt att grannarna som man för övrigt inte känner, att deras barn räcker ut tungan åt en när man kör förbi dem på cykelvägen, jag brukar inte gnälla för barn är barn men i detta fall 11 år tror jag och barnet ifråga har en lite taskig attityd och då stör det mig extra mycket, det är ju inte första gången barnet spelar ut på något sätt :( tråktrist är det!

Här till en betydligt goare liten unge, nämligen Svantegullet!

5 månader idag! Älskar dig min lilla buse!