onsdag 29 februari 2012

Fotboll, massage och uteliv!

Idag har jag och Svante varit på spädbarnsmassage och det gillar han verkligen men han spanar mest in de som sitter jämte för morsan ser han ju jämt ;). Under tiden var mormor och morfar hemma och såg till de andra två busungarna, är så glad att vi har dem.
Det blev pannkakor till lunch idag och sedan gick jag och grabbarna ut till Svante som låg och sov så gott i vagnen efter skön massage.
Rensat lite grann i min stora stenrabatt, den enda riktiga blomrabatten vi har då jag har devisen att går det inte äta växer det inte hos oss :) men lite fägring behövs väl med.
Har varit på samtal med prästen som skall döpa Svante och det gick bra.
Anders och Sixten åkte direkt till fotbollsträningen som Sixten verkligen ser fram emot varje vecka. Han sitter just nu och kollar på Sverige - Kroatien och han kommenterar och frågar hela tiden och har åsikter om hur de skall spela.
Jag hade vagnen med mig så jag kunde gå hem i det härliga vädret, på vägen gick vi förbi min ena bror och då ville Sigvard stanna där och leka med kusinerna och de ville gärna att han skulle stanna så jag och Svante fick gå hem själva. Svante sov och sov så jag hann plocka lite inne, innan han vaknade och hördes över hela kvarteret typ!
När grabbarna kom från fotbollen så blev det lite kvällsfika framför tv-n och då passade Sigvard på att sno falukorvsbiten som låg på sin pappas macka och det tyckte han var jätteskoj!




De två minsta sover och tror jag skall göra det med snart är rätt trött och imorgon kommer rörmockaren 07:15 hua va tidigt, tur min snälla pappa kommer och tar hand om det men jag måste ju ändå ha gått upp och tagit på mig!